Solicitar acceso
logo

APLICACIONS PERSONALITZADES

Ejemplo de aplicación

Posem al seu abast la possibilitat d'organitzar les seves dades i tenir-les sempre a l'abast per llistar, fer recerques, modificar o consultar estadístiques de la forma que hagi decidit prèviament.

EXEMPLES

Gestió de clíniques

Creem aplicacions personalitzades perquè pugui gestionar la seva clínica mèdica adaptant-la a les seves necessitats específiques.

Veure més >>

Negoci online

Plataformes de compra-venda online (sistema de pagament, enviaments...).

Veure més >>

Calendari i agenda

Prepari, organitzi, distribueixi les teves cites i compromisos de forma organitzada i optimitzada.

Veure més >>

Mailings i gestió de correu electrònic

Faci enviaments massius automatitzats de emails (mailing) i gestioni correctament el seu correu.

Veure més >>

CDs interactius

CDs interactius per a ús comercial o escolar.

Veure més >>

FileMaker®️

Logo Filemaker

FileMaker®️ és una eina que gestiona codi de baix nivell el qual permet la creació d'aplicacions relacionades i personalitzades de forma ràpida i segura. La nostra experiència de més de 15 anys i el fet de ser partners de la marca avalen els nostres resultats.

FileMaker®️ PER A UN ORDINADOR

Un ordenador

Ideal per a la realització de tasques repetitives, d'emmagatzematge i control de dades, facturació, llistats, classificacions, fitxes, càlculs, informes, etc.

FileMaker®️ PER A UNA XARXA DE ORDINADORS

Red de ordenadores

Una aplicació instal·lada en un ordinador pot ser visitada per diversos ordinadors de la xarxa, i amb un accés escalable com a usuari o administrador, el qual permet compartir les dades de forma segura amb la garantia del líder del sector FileMaker®️. Aquestes connexions, poden ser a nivell de xarxa interna o externa on-line. També pot treballar compartint informació mitjançant servidors en el núvol.

DESENVOLUPAMENT FileMaker®️ I EXEMPLES

Realitzem migracions FileMaker®️ de versions 6, i posteriors a l'última versió. afegim funcionalitats a la base de dades FileMaker®️ actual, o la creem totalment personalitzada a les seves necessitats.

Veure exemples >>

FileMaker®️ Business Alliance (FBA)

barnaTec®️ forma part d'un selecte grup d'empreses, que ens converteix en desenvolupadors oficials de Filemaker®️.

Icono Filemaker business alliance

ESPAIS WEB

html5 i css3

Creació de pàgines web informatives, de presentació, de compra-venda online, d'ús intern per a la seva empresa, ampliacions, millores, retocs flash, etc. Per a interactuar amb les seves bases de dades particulars o de treball.

DOMINIS I ALLOTJAMENTS

Tu dominio.com

Gestionem el seu domini amb la màxima transparència i li redireccionem el seu allotjament. També li aconseguim allotjament de calitat, al preu que més li convingui. Servidors dedicats, Apache, FileMaker®️, etc.